Massage

 

Massage zorgt voor ontspanning en maakt ook geestelijk uw hoofd leeg. Zo krijgt u alleen maar aandacht voor het voelen in het hier en nu.

Samen bepalen we welke massage u wilt ontvangen

Ik vind het belangrijk dat er in de ruimte een vertrouwde rustige sfeer heerst en indien u het prettig vindt een rustig muziekje. De massage bestaat uit zachte met liefde gegeven aanrakingen.

Het zijn mijn rust en aandacht die de massage zo ontspannend maken. Met als doel om uw zorgen voor een moment los te laten.

Mijn specialisaties zijn:

Energetische massage

Mijn kracht is door zachte massage je weer terug te brengen in je lichaam 

of zoals een klant het verwoordt. 

Barbara heeft grote kennis van veel verschillende vormen van massage en past die allemaal toe. Ik voel me in goede handen bij haar. Maar wat haar massage echt bijzonder maakt is dat ze deze kennis combineert met een grote gevoeligheid voor wat-er-verder-nog-voelbaar-is. Na de massage en soms ook al tijdens de massage komt ze vaak met een beeld dat tijdens het masseren bij haar opkwam of met een beschrijving van de energie die ze bij me voelt. En daarin weet ze heel goed de kern te raken van hoe het op dat moment met me is. Dat blijft me bij, en zo heb ik lang profijt van een sessie met haar.” 

Massage bij kanker

Tijdens mijn specialisatie “massage bij kanker” heb ik mogen ervaren, dat een zachte massage met onvoorwaardelijke liefde gegeven een ongelooflijk ontspannend effect heeft.

De totale tijdsduur van de massage wordt aangepast wat uw lichaam op dat moment aankan en is meestal niet langer dan 20 minuten.

Zoals een cliënt zei: “Wat een liefde voor mijn lichaam. Het mag er weer zijn.”

Deze massage kan bij mij in de praktijk of bij u thuis.

U kunt meer lezen op de site massage bij kanker.

Ontspanningsmassage voor mantelzorgers of naasten

Ik bied ook ontspanningsmassage voor de mantelzorger en of naasten aan in mijn praktijk.  Afgestemd op wat u op dat moment nodig heeft. Een massage is dan ook geheel op de persoon afgestemd en ook elke keer weer anders.

Het doel is steeds weer een moment van op adem komen en weer energie opdoen in dit traject. Zodat u daarna weer liefdevol kunt staan en geven.

Rouw massage

Net na het overleiden van uw geliefde naaste, kan het lichaam in een shock zijn. Mijn massage kalmeert het lichaam en maakt dat je weer kunt voelen in je lichaam. Het is een kado aan jezelf om bij het afscheid van het aardse leven van je geliefde volledig aanwezig te kunnen zijn. 

Ook later in het rouwproces is het fijn om door middel van massage het lichaam te ondersteunen. Lichaam en Geest één te maken.

Opleidingen

Als masseur werk ik intuïtief en voel daardoor wat u nodig heeft in aanvulling op uw eigen wensen. Intuïtief werken kan alleen vanuit een gedegen achtergrond. Daarvoor heb ik dan ook de volgende opleidingen gevolgd:

  • Intuïtie en Mediumschap/Trance opleiding (Het Levenscollege, Den Haag)
  • Massage bij kanker (Instituut Massage bij Kanker, Den Haag)
  • Acupressuur (Bijscholing bij “De Upala”, Molenhoek)
  • Healing (Centrum voor Leven en Intuïtie(CLI), Utrecht)
  • Reading (Centrum voor Leven en Intuïtie (CLI), Utrecht)
  • Sjamanisme (Spirit Company, Den Haag)
  • Sportmassage (IVS Opleidingen, Dordrecht)

 

 

Corona

Lees de tekst onder de button, vóór u naar mijn praktijk komt.

Dank

Interesse of meer informatie?

Voor vragen over massages en hoe ik u daarmee kan helpen neemt u gerust contact op.