Healing, Reading en Creatief

Healing

Wij zijn energie. Ons lichaam straalt energie uit. Energie wil stromen, wil in beweging zijn. Als healer kan ik voelen waar je energie stokt, ook wel blokkades genoemd. Soms zit je alleen in je hoofd,  of heb je ergens pijn. Door middel van healing kan de energie weer gaan stromen. Je komt weer terug in je lichaam. Lichaam en geest worden weer één, je bent weer beter in balans. Dat geeft rust en een fijn gevoel. Als ontvanger zit je rustig op een stoel met beide voeten op de grond, je hoeft alleen te ontvangen. Ik laat energie door mij heen stromen naar jou toe, soms kan het zijn dat ik je even aanraak.

Reading

Een Reading gaat over wat jij in het leven aan het ervaren en uitzoeken bent. Ik maak contact met jouw wezen, en soms geeft ook de ongeziene wereld mij informatie. Ik vertel jou wat ik zie of doorkrijg, waardoor jij meer inzicht in jezelf krijgt. Ik lees zonder oordeel of advies. Jij mag en kan nu verder en je eigen pad bewandelen. Een Reading is altijd een moment opname, hoe zit ik er nu bij. Ik kan “lezen” op hoe het nu met je is, of op een zelf ingebracht thema, zoals over je werk, studie, of relatie. Een reading gaat over een problematiek waarvan jij het gevoel hebt ik wil hier meer inzicht in hebben. 

Creatief

Ik ben altijd creatief met mijn handen bezig en merk dat ik op deze manier emoties kan uiten, duidelijkheid kan krijgen en kan opruimen. Alle denkbare creatieve materialen heb ik huis. (nou ja bijna 🙂 ). Ik geef persoonlijke sessies van 3 uur. Vaak start ik met een korte Reading om je probleem helder te krijgen en vandaaruit gaan we werken. Ik laat intuïtief bovenkomen hoe we dat doen, en altijd in overleg met jou gaan we aan de gang. Het gaat om het proces van het werkstuk, wat daar gebeurt, dus niet hoe mooi een werkstuk wordt. Het is elke keer weer een verrassing. 

Begeleiding nodig?

Neemt u gerust contact op.